خواص گرده گل میکروب های متعددی از جمله باکتری ، ویروس و قارچ ها را از بین ببرد.

این ماده غذایی غنی از اسید های چرب ، آنزیم ها و آنتی اکسیدان هاست و در برخی از نقاط دنیا گرده زنبورعسل به عنوان دارو مصرف می شود و نقش کلیدی در التیام بخشی دارد.

از خواص گرده گل برای مصرف در تغذیه انسان تعاریف فراوانی شده است ، گرده به علت داشتن تمامی مواد و عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف در بدن مثل اسید های آمینه ضروری ، پروتئین بالا ، مقادیری از مواد معدنی ، ویتامین ها و چربی ها و همان طور که به همراه شهد تنها غذا های زنبوران عسل را تشکیل می دهد ، بی شک یک ماده مغذی است.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها